Druženje članova i simpatizera BUZ-a gradske četvrti Podsuded – Vrapče

Druženju se priključio i predsjednik BUZ-a Milivoj Špika¸ predsjednik GO BUZ-a Zagreb Dražen Štiglić¸ potpredsjednik GO BUZ-a Zagreb Dejan Primorac, te članovi mjesnih odbora unutar gradske četvrti Podsused – Vrapče, te kolege iz nekoliko susjednih četvrti.

Skup je otvorio pozdravivši nazočne u ulozi domaćina gospodin Zdravko Birač, potpredsjednik vijeća gradske četvrti Podsuded – Vrapče MO te uz ostalo ukazao je na tešku socijalnu, ekonomsku, demografsku…… situaciju u Hrvatskoj¸ te se posebno zahvalio gospodinu Špiki na dolasku.

Gospodin Birač je nakon kračeg obraćanja zamolio g. Špiku da kaže par uvodnih riječi a zatim zamolio prisutne da se svi ponaosob predstave. Gospodin Špika je isto ukazao na katastrofalnu sadašnju situaciju te govorio  općenito o korupciji¸ te o pripremama za nadolazeće lokalne izbore. Ponovno je naglasio da se pripremamo kao da idemo sami na izbore, te da  u obzir dolazi samo kvalitetna koalicija.

Tajana Mihalinec govorila je o poteškoćama suradnje s Hrvatskom (bavi se turističkom djelatnosti) a radi u Hrvatskoj i Austriji.

Mirjana Birač Šivag iz Gornjeg Stenjevca je predsjednica udruge MAJKE HRVATSKIH SOKOLOVA. Ukazala je na nedostatak novca u udruzi¸ sakupljaju ga za put u Vukovar.

Zatim su se predstavili predsjednici ostalih gradskih četvrti te gosti.

Martina Kljaić iz Stenjevca podupire BUZ jer se brine za svoju budućnost i budućnost mladih kao najmlađa podupirateljica BUZ-a.

Predstavila se i gđa. Daniela Ninčević –dječja izaslanica (Pravda za djecu) koja je beskrajno zahvalna gosp. Špiki i gosp Draženu, te BUZ-u jer su joj omogućili korištenje prostora u Hebrangovoj¸ nakon što su je sve stranke odbili. Organizatorica je Svjetskog parlamentarnog bala za djecu koji će se održati u svibnju na Tomislavovom trgu.

Tijekom druženja svi su se imali priliku sa nekoliko rečenica predstaviti a završnu je riječ uzeo gosp. Špika koji se zahvalio svima nazočnima te naglašavajući da na sljedećim skupovima koji će redovito održavati u svim gradskim četvrtima sve do lokalnih izbora u svibnju svaki puta zasigurno biti sve više i više onih kojima se želimo obratiti i kojima i te kao imamo što za kazati.