Garešnica - 700 potpisa građana za ukidanje naplate parkiranja

Danas u jutarnjim satima vijećnica BUZ-a u gradu Garešnici, gospođa Jeronima Bakarić i predsjednik garešničkoga BUZ- a Siniša Glavaš, predali su gradonačelniku Velimiru Žuncu, ujedno i koalicijskom partneru,  sedam stotina potpisa građana koji žele ukidanje naplate parkiranja u gradu Garešnici !


Vjerujemo u iskrenost riječi gradonačelnika i razgovora sa predstavnicima BUZ-a jer tek iz treći puta uspijevamo službeno predati potpise s obzirom da na zadnjem gradskom vijeću predsjednik gradskoga vijeća nije našao za shodnim da gospođa Jeronima Bakarić postavi pitanje problematike naplate parkinga i preda potpise ...


Da je problematika aktualna primijetili smo odmah pri ulasku u gradsku upravu gdje smo snimili nepropisno parkiran automobil (vjerojatno kako bi vozač izbjegao plaćanje parkinga) koji pri istom prekršaju nije pazio da je ujedno zapriječio slobodan ulazak na jedno jedino označeno INVALIDSKO MJESTO pred gradskom upravom!


Unaprijed se zahvaljujemo gradonačelniku u iščekivanju pozitivnoga rješenja na dobrobit svih građana našega maloga ali lijepoga grada!