Garešnica: BUZ podržava peticiju građana za novi nogostup u ulici Mate Lovraka

Na fotografijama je jedna od najstarijih garešničkih ulica, ulica Mate Lovraka, dotrajali PEDESET I PET godina stari nogostup i nova zgrada gradske tvrtke KOMUNALAC d.o.o. Slučajno se zgrada nalazi upravo na kraju slijepe ulice Mate Lovraka, (jedinoga prilaza gradskoj tvrtci), stoga vjerujemo da bi i Komunalcu trebao biti u interes da se nogostup napravi!
Obzirom na potpisanu peticiju svih žitelja ulice sa zamolbom za izgradnju novoga nogostupa, tražimo gradske čelnike da nam odgovore na urudžbiranu zamolbu makar usmeno ili pismeno: da li će se i, ako hoće, kada sanirati/graditi dotrajali nogostup u našoj ulici, kojega na mjestima više i nema, što je vidljivo iz fotografija?
Da napomenemo da se istim nogostupom odnosno kolnikom služe (jer se nogostupom ne može hodati, naročito za kišnih dana), UMIROVLJENICI iz grada Garešnice i svih mjesnih odbora! Uredno poneki pješice idu podmirivati svoje mjesečne tekuće obaveze u KOMUNALAC d.o.o.

Iz razloga sigurnosti pješaka u prometu smatramo da je nogostup u našoj ulici prijeko potreban.

Žitelji ulice Mate Lovraka ne traže puno, samo elementarnu i osnovnu infrastrukturu koja im pripada, ako ne zbog ničega drugoga onda zbog urednog plaćanja komunalne naknade...

Hvala vam na razumijevanju!

(Ova akcija popraćena je i na uglednom portalu zvono.eu)

 

 {gallery}news/20160531-garesnica::::0{/gallery}