GO BUZ Osijek započeo sa pripremama za lokalne izbore 2017.

Dana 20.10.2016. u 18 sati u prostorijama GČ Retfala, održana je sjednica Temeljnog ogranka „Retfala“ Osijek. Sjednicu je vodio predsjednik Gradske organizacije BUZ Osijek Valentino Fabing.

            Na sjednici se razgovaralo o proteklim parlamentarnim izborima, o daljnjem radu i  jačanju GO BUZ Osijek, kao i TO „Retfala“ kao najbrojnijeg ogranka, te pripremama koje se moraju početi provoditi za gradske i županijske izbore koji su naredne godine.

            U tu svrhu dogovorom predsjedništva i članova temeljnog ogranka doneseni su zaključci o restrukturiranju u svrhu daljnjeg razvoja, povečanja članstva i boljih rezultata na narednim izborima. Kako bi se bolje posvetio radu GO predsjednik Valentino Fabing je svoje mjesto predsjednika TO „Retfala“ u dogovoru sa članovima ogranka prepustio dosadašnjem potpredsjedniku ogranka Branku Banoviću, potpredsjednik je Ilija Barbarić,  te je dosadašnji predsjednik  popunio mjesto u izvršnom odboru temeljnog ogranka.

            Na sjednici su donešeni prijedlozi i zadaci koji će biti prezentirani na slijedecoj sjednici Predsjedništva GO BUZ Osijek.