GO HDZ i GO BUZ Osijek zajedno na predstavljanju u gradskim četvrtima

Članovi Gradske organizacije BUZ-a Osijek aktivno sudjeluju na skupovima koje organizira Gradska organizacija HDZ-a Osijek po svojim Temeljnim ograncima u Gradu Osijeku.

Na navedenim skupovima predstavlja se gospodin dr. Vlatko Kopić, novi predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Osijek sa svojim čelnicima i programskim aktivnostima.

 

Na skupovima se obavljaju dogovori oko zajedničkih programskih aktivnosti Domoljubne koalicije i oko formiranja Izbornih stožera za predstojeće parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj.

Dana 7. srpnja 2015.godine održan je skup Temeljnog ogranka HDZ-a Gradske četvrti Retfala i članova Ogranka Gradske organizacije BUZ-a za Gradsku četvrt Retfala na kojoj je sudjelovao gosp. Valentino Fabing, predsjednik Ogranka BUZ-a Retfala sa prof. Zlatom Halusek, predsjednicom GO BUZ-a Osijek i potpredsjednicom toga Ogranka te članovi BUZ-a.

Predsjednica GO BUZ-a Osijek je informirala čelnike i članove HDZ-a da je Gradska organizacija BUZ-a imenovala članove Izbornog stožera koji će se aktivno uključiti u sve programske aktivnosti u Gradu Osijeku s Domoljubnom koalicijom.

Posebno je naglasila da nam je za parlamentarne izbore potrebno zajedništvo jer jedino tim putem će se postići cilj. Da je veoma važno da se pred građane izađe sa životnim porukama i jakim gospodarskim programom te jasnim socijalnim i društvenim mjerama za umirovljenike, nezaposlene i siromašne.