Održana 11. sjednica Predsjedništva GO BUZ Osijek

Predsjedništvo gradske organizacije BUZ Osijek okupilo se prvi put u novoj godini i dana 06.02.2018. u prostorijama GČ Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1 održalo 11. sjednicu Predsjedništva.

Predsjednik GO Valentino Fabing prezentirao je Program rada za 2018 godinu, koji je jednoglasno usvojen, kojim će se više pažnje posvetiti osnivanju raznih Odbora radi bolje organiziranosti i uključivanja što većeg broja ljudi u rad. Organizirati će se tribine u kojima će se prezentirati pozitivne promjene koje predlaže BUZ i prezentirati građanima mogućnosti prilagodbe stambene infrastrukture, boljeg načina brige o starim, nemoćnim osobama i invalidima, te BUZ-ov okvir za socijalni program i program Mirovinske reforme.

Ove godine nas čekaju i izbori za mjesnu samoupravu. Prije 4 godine BUZ je ostvario dobre rezultate i jednog vijećnika, a u još dvije gradske četvrti bilo se nadomak ulaznoga praga sa preko 4,5% osvojenih glasova, te u još dvije preko 3% na samostalnim listama. Započele su pripreme za izbore i još bolje rezultate, te osvajanje još 2-3 vijećnička mjesta što je cilj ove godine.

Dogovorene su i druge aktivnosti i akcije, te je nakon sjednice nastavljeno sa druženjem i dobrim raspoloženjem.