Održana 6. sjednica Predsjedništva GO BUZ Osijek

Dana 16.02.2017. u prostorijama MO Josipovac,  održana je 6. sjednica predsjedništva GO BUZ Osijek. Sjednica, kojom je predsjedavao Valentino Fabing je protekla u pozitivnom i optimističnom ozračju, te aktivnoj  raspravi članova Predsjedništva.

Sa ove sjednice je zanimljivo istaknuti da su se BUZ-u u Osijeku pridružili i čelni ljudi stranke ABUH sa dijelom članstva usprkos činjenici da se i dalje intenzivno radi na razjedinjavanju umirovljeničke populacije, uglavnom fiktivnim formiranjem novih umirovljeničkih stranaka.

Na prijedlog predsjednika GO BUZ Osijek u svrhu povećane aktivnosti i obimu rada, u Predsjedništvo su jednoglasno kooptirana 2 nova člana: Ilija Barbarić i Zvonko Golek.

Prema ranije postavljenim zadacima radi se na daljnjem širenju gradske organizacije, te su u tom smislu postavljeni Povjerenici za osnivanje 2 nova ogranka čime se broj ogranaka povećava na 8. Imenovani su Povjerenici za temeljne ogranke Novi grad i Tenja (Josip Gagulić i Suzana Seke).

Na sjednici predsjedništva prihvaćeni su zahtjevi za upis novih članova te je isto tako dogovoren  i nastavak aktivnosti za nadolazeće lokalne izbore.

Nakon sjednice predsjedništva nastavljeno sa neformalnim druženjem uz dobro raspoloženje.