Održana 7. Sjednica Predsjedništva GO BUZ Osijek

Dana 29.03..2017. u prostorijama GČ Retfala, održana je 7. sjednica Predsjedništva GO BUZ Osijek. Sjednica, kojom je predsjedavao Valentino Fabing, je protekla u pozitivnom ozračju, te aktivnoj i afirmativnoj raspravi članova Predsjedništva.

Prema zacrtanim planovima radi se na daljnjem širenju gradske organizacije, te su postavljeni Povjerenici za osnivanje 2 nova ogranka čime bi se pokrio gotovo cijeli grad. Imenovani su Povjerenici za temeljne ogranke Tvrđa i Donji grad (Davor Baćak i Branko Uzelac).

Na sjednici Predsjedništva prihvaćeni su zahtjevi za upis novih članova, te je izraženo zadovoljstvo zbog sve većeg broja novih članova, a što je odraz dobroga rada i velikog truda svih članova Predsjedništva.

Dogovoreno je da se i ove godine održi tradicionalna podjela pisanica na osječkoj glavnoj Tržnici, te su prikupljena sredstva i podijeljeni zadaci.

Predsjedništvo je donijelo zaključak da se intenziviraju aktivnosti i ovisno o ishodu započetih pregovora u svezi postizanja dogovora oko predizborne koalicije u narednih 10 dana pripremi lista i za samostalan izlazak na lokalne izbore

Nakon sjednice nastavljeno je sa druženjem i dobrim raspoloženjem.