Održana još jedna sjednica Predsjedništva GO BUZ Zagreb

28.02.2017. je držana još jedna sjednica  Predsjedništva GO BUZ Zagreb na kojem je glavna tema bila pripreme za predstojeće lokalne  izbore.

Sjednici je poradi važnosti uz  predsjednika, potpredsjednika, te tajnice GO BUZ-a, i ovaj puta nazočio i predsjednik BUZ-a Milivoj Špika kao i predsjednik NO BUZ-a Dragan Šolaja, a kao gost je u radu sudjelovao  i predsjednik ŽO BUZ Zagrebačke županije gospodin Branko Petrž.

Na sjednici je dogovoreno da se nastavi sa započetim pregovorima u svezi mogućih sklapanja koalicija, ali isto tako i da se sa svim započetim pripremama nastavi kao da će BUZ na lokalne izbore izaći sa samostalnim listama za sva predstavnička tijela kako u gradu Zagrebu tako i u cijeloj zagrebačkoj županiji, stoga se ovaj puta išlo i korak dalje u odnosu na prethodnu sjednicu, te se razgovaralo i o više potencijalnih kandidata koje će BUZ biti spreman istaknuti za gradonačelnike i župana odnosno njihovim zamjenicima.

Slijedom navedenog svi čelnici vijeća GČ u Gradu Zagrebu te čelnici svih organizacija na području županije zagrebačke su dobili zaduženje da u zadanom roku pripreme prijedloge za sastav samostalnih izbornih lista za sve JLS na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije, kao i da u istom roku utvrde konačan prijedlog  za izbor čelnih osoba u svakoj od JLS na svom području.