Platforma UMIROVLJENICI ZAJEDNO predstavlja kandidata za gradonačelnika/cu Grada Zagreba

Platforma UMIROVLJENICI ZAJEDNO uz već poslan poziv medijima sutra 09. travnja organizira predstavljanje kandidata za gradonačelnika/cu Grada Zagreba. U kratkim crtama biti će predstavljene i glavne programske smjernice Platforme UMIROVLJENICI ZAJEDNO. Uz predstavljanje kandidata za gradonačelnika/cu biti će predstavljen i jedan od kandidata za zamjenika/cu gradonačelnika Grada Zagreba.  

 

Više od 200 tisuća umirovljenika Grada Zagreba, desetine tisuća onih koji će to uskoro biti, kao i sve ugrožene socijalne skupine će 16. svibnja 2021. godine na nikada široj umirovljeničkoj platformi po prvi puta u Gradu Zagrebu imati priliku svoj glas dati kandidatima kojima su upravo oni od posebnog interesa i u programu na prvim mjestima po važnosti.

 

Umirovljenici, potplaćeni radnici, blokirani građani, siromašni i obespravljeni će svojim glasovima u svibnju odlučiti o budućnosti Grada Zagreba, a to znači i o svojoj koju bi zacijelo svi željeli promijeniti na bolju od sadašnje.  Mi znamo kako to možemo promijeniti.

 

Platforma UMIROVLJENICI ZAJEDNO vas poziva da nam se pridružite....